Seiko Epson Corporation heeft een Epson Robot Management Systeem (RMS) ontwikkeld om gelijktijdig meerdere Epson robots op een productielijn te beheren met behulp van genetwerkte PC’s en tablets. Met dit systeem kunnen producenten die gebruik maken van Epson-robots de efficiëntie van de fabrieksadministratie en het robotonderhoud verhogen.

Het Epson Robot Management System maakt gebruik van PC’s en tablets die zijn aangesloten op een intranetnetwerk om de industriële robots van een fabriek centraal te monitoren, back-ups van de robotstatus te maken, firmware te updaten en tegelijkertijd de besturingsprogramma’s bij te werken.

In het verleden moesten gebruikers van industriële Epson-robots de robots individueel bewaken en voor elke robot afzonderlijk programma-instellingen invoeren, enzovoort. Het maken van regelmatige back-ups en het uitvoeren van onderhoud in fabrieken met meerdere robots kon ingewikkeld en tijdrovend zijn, en het kostte tijd en moeite om de bewerkingen te herstellen wanneer zich problemen voordeden. Het Epson Robot Management System verhoogt de efficiëntie van de fabrieksbewerkingen door deze problemen op te lossen.

Meer info in deze folder of bel ons hierover 09 210 40 60.

Download hier de folder