Hupico heeft samen met Universiteit Antwerpen in ijltempo een machine ontworpen om mondmaskers ultrasoon te lassen. De HupiSeam is het resultaat.

Aangezien mondmaskers een essentieel onderdeel zijn in de exit strategie, hebben we op vraag van de universiteit een machine ontworpen waarmee mondmaskers niet genaaid maar ultrasoon gelast worden. Onze ervaring met de ultrasoon componenten van het  Zwitsers bedrijf Rinco Ultrasonics kon hiervoor worden ingezet.

De materialen die gebruikt kunnen worden op deze machine zijn non-woven materials. Maar ook geweven stoffen met een percentage synthetisch materiaal komen in aanmerking.

De eerste testen met een prototype zijn achter de rug en zijn zeer gunstig. De eerste versie is ondertussen ook reeds geleverd en in productie. Enkele machines zijn alvast ter beschikking en kunnen onmiddellijk geleverd worden.

Wij stellen vast dat bij veel klanten een concrete interesse is naar deze oplossing. Ook interesse ? Contacteer ons via info@hupico.be

Naast de HupiSeam hebben we ook meerdere projecten voor automatische mondmasker machines helpen uitwerken, waarbij een aantal heel creatieve. Bekijk de VRT reportage.

Een aantal Belgische bedrijven nam ook het risico machines uit China in te voeren, maar hebben ondertussen de expertise van HUPICO ingeroepen om deze betrouwbaar te maken!

De HupiSeam