AUTOMATICA is een vierdaagse show in München, Duitsland waar men een uitgebreide blik krijgt op de nieuwste ontwikkelingen in de automatisering.

Het is de perfecte plaats waar informatie kan ingewonnen worden hoe productieprocessen verder kunnen worden geautomatiseerd in functie van kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.

MONTECH zal er haar transportbanden en transportsystemen presenteren alsook assemblage- en productieprocessen.

MONTECH verwelkomt u graag op stand 425 in Hall A5.

Bekijk hier wat u kan verwachten.

 

Sneller en goedkoper een hogere kwaliteit produceren. Het was de kern van Automatica, het blijft de kern van Automatica. Wel groeit de beurs in München, die van origine het robottrefpunt voor de automotive en elektronica-industrie is, in zowel de diepte als de breedte. Een interview met beursmanager Armin Wittmann.

“Ik ben echt blij met hoe we er momenteel voor staan”, zegt een duidelijk in zijn nopjes zijnde Wittmann. En waarom zou hij dat ook niet zijn? Er zijn aanzienlijk meer vierkante meters verkocht aan aanzienlijk meer (internationale) exposanten. Zo’n 66.000 vierkante met ten opzichte van 55.000 vorig jaar. En de teller loopt gewoon door. Bovendien heeft de beurs naast het IFR in 2016 ook de VDMA aan zich weten te binden. En met de grootste machinebouwclub van Duitsland achter je, blijkt de aantrekkingskracht net weer een stukje groter. Om ook Silicon Valley spelers als Google en Amazon naar de beurs te trekken bijvoorbeeld. (Vision & Robotics dd 15 maart – lees verder)