De EPSON T3 beschikt over een ingebouwde controller waardoor de benodigde ruimte aanzienlijk kan worden beperkt aangezien er geen ingewikkelde bekabeling en ruimte voor een externe controller nodig is. De T3 heeft enkel een voedingskabel nodig. Hierdoor verloopt de installatie vlot en gemakkelijk. Door een nieuw concept van motoren zijn geen back-up batterijen meer nodig voor de positie van de robot bij het uitschakelen van de voedingspanning, waardoor stilstanden voor batterijwissel tot het verleden behoren. Programmeren gebeurt eveneens met de gebruiksvriendelijke en krachtige EPSON RC+ software inclusief simulator, die trouwens gratis verkrijgbaar is en voor alle EPSON robotten geldig is.

Met de EPSON T-serie heeft u de ideale instapversie voor eenvoudige automatisatie toepassingen en een lage exploitatiekost !

Klik hier voor meer info.

 

ACTIE  geldig tot en met 31 mei 2017 : koop een EPSON robot en ontvang een gratis EPSON GPS sporthorloge Runsense! Vraag uw persoonlijke waardebon aan bij marketing@hupico.be !