Better together: Robovision en HUPICO bundelen de krachten

10 juni 2024

Robovision en HUPICO kondigden op de Nederlandse beurs Vision, Robotics & Motion op 5 en 6 juni 2024 hun nieuwe samenwerking aan.

Better together: Robovision en HUPICO bundelen de krachten

Als specialist in Vision AI haalde het Gentse bedrijf Robovision onlangs 42 miljoen dollar op om zijn groei te versnellen. Robovision, in 2020 nog Scale Up van het jaar, sluit nu ook een nieuwe samenwerking af met HUPICO. 

Hun geavanceerde platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om visuele gegevens te analyseren en interpreteren, wat een enorme impact heeft op onze robotica oplossingen.

Door deze technologie te integreren kunnen EPSON robots veel nauwkeuriger en efficiënter werken, waardoor productieprocessen sneller en met minder fouten verlopen.

“Kleinere batches in de productie, meer maatwerkopties, minder afval: fabrikanten vragen om oplossingen die de implementatie van nieuwe technologieën zoals Vision AI vereisen. Met het Robovision-platform kunnen we onze klanten een oplossing bieden die zichzelf heeft bewezen in industriële omgevingen." - Johan Paul, Managing Director bij HUPICO.

“Door ons platform toe te voegen aan hun oplossingen, maakt HUPICO een sprong in automatisering op het volgende niveau. We besparen hen en hun klanten tijd en HR-hoofdpijn, omdat ze zelf geen AI-oplossingen op maat hoeven te ontwikkelen. Op onze beurt krijgen wij toegang tot hun bestaande klantenbestand.” zegt Roald Leijnen, Head of Sales bij Robovision.

Met een geschiedenis van 30 jaar(!) is HUPICO een begrip in industriële automatisering. Met een focus op robotica, flexibele invoersystemen en traditionele computer vision, hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de Benelux en Frankrijk.

Vandaag zetten we de volgende stap in automatisering door het Robovision-platform toe te voegen aan ons aanbod.

Robovision & HUPICO

 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van AI voor uw toepassing?

Neem contact met ons op!