Flexibel toevoeren van onderdelen wordt steeds belangrijker

3 december 2021

De toenemende vraag naar flexibiliteit in de productie om kleine reeksen in meerdere uitvoeringen te assembleren in de fabrieken van de toekomst en met Industrie 4.0, vraagt om oplossingen naar flexibel toevoeren van de onderdelen.

Flexibele toevoer - Hupico

Minieme onderdelen transporteren en ze op de juiste wijze voor de volgende werkstap aanbieden. Dat vereist een systeem met verschillende componenten en mogelijkheden - vooral als er verschillende onderdelen overheen moeten lopen.

Om het hele proces, inclusief het wisselen van onderdelen, soepel te laten verlopen, biedt Hupico de gepatenteerde AnyFeeder oplossingen van FlexFactory aan.

Dubbele garantie

Enerzijds garanderen wij u een extreem hoog niveau van processtabiliteit: de betrouwbaarheid van deze systemen voorkomt uitvaltijden en houdt uw productielijnen draaiende. Anderzijds houden de flexibele aanvoersystemen gelijke tred met de uiterst veranderlijke en korte productlevenscycli die we in elke industrie terugvinden.

Onze systemen kunnen permanent in uw productielijn blijven, ongeacht de producten en onderdelen: of het nu gaat om een complete modelwijziging of om wijzigingen aan afzonderlijke componenten tijdens de lopende productie.

Flexibele toevoer - Hupico

Alle specificaties in een handig overzicht

De Anyfeed flexfeeder is verkrijgbaar in 6 bouwgroottes en heeft als doel de producten vanuit bulk zodanig te manipuleren dat deze door middel van een combinatie van visie en een robot opgenomen kunnen worden en geordend afgelegd worden voor verdere behandeling (assemblage / inspectie / verpakking, ...).

Overzicht anyfeeder Flexfactory - Hupico

Drie nieuwe feeders vanaf juni 2022

Met volledig geïntegreerde camera- en toplichttoren verkorten de nieuwe systemen de inbedrijfstellingstijd drastisch ten opzichte van alle voorgaande systemen, dankzij het gebruiksklare bekabelde systeem.

Het geïntegreerde touchscreen vereenvoudigt de bediening en levert waardevolle gegevens over de systeemprestaties tijdens de productie.

Bij elk systeem zijn drivers voor vrijwel elke gangbare industriële robot gratis beschikbaar. 

Flexfactory XS250 - Hupico

Geïnteresseerd in één van onze systemen?

Neem contact met ons op