HUPICO staat op WOTS (World of Technology and Trade) in Utrecht, Nederland van 4 tot 7 oktober 2016!

Samen met 4 andere exposanten hebben we onze krachten gebundeld in het Robotica paviljoen in hal 10 – stand C038a.

Wij zullen er de nieuwste EPSON robots voorstellen waaronder de N-series. Deze 6-assige robot heeft een revolutionaire kinematica, waardoor de arm zich als het ware kan samenvouwen om zo in heel compacte installaties te kunnen werken. Deze robot is bijvoorbeeld ideaal voor Wafer handling, apotheek magazijnen, montage van kleine onderdelen,… . De herhaalnauwkeurigheid bedraagt +/- 0.02mm en het draagvermogen 2.5kg. Voor toepassingen waar 4 vrijheidsgraden voldoende zijn, is er de RS-serie, zeg maar een hangende SCARA robot. Deze 2 heel specifieke robotten zijn maar een greep uit het heel brede gamma SCARA en 6-assige robotten van EPSON. In combinatie met de optionele EPSON Vision Guide en of Force Guide, kunnen de EPSON robotten omgetoverd worden tot uiterst intelligente en efficiënte robotten.  De integratie en programmatie verlopen uiterst gebruiksvriendelijk en worden vergemakkelijkt door de gratis simulatie software, welke geïntegreerd is in de programmeer omgeving RC7.0.

Op de stand van HUPICO kan u de RS-robot en de nieuwe N-serie zien spelen met golfballetjes. Concrete applicaties kunnen ter plaatse besproken worden teneinde de haalbaarheid te bestuderen.

HUPICO zal u ook kunnen verwijzen naar de meest geschikte robot integrators, welke genoten hebben van de kracht en éénvoud van de EPSON robotten.

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek !